Betonvloer woonkamer

Bent u op zoek naar een strakke look in uw woonkamer?

Bent u op zoek naar een strakke look in uw woonkamer? Onze betonvloeren zorgen voor een strakke look in uw huis. U bent bij ons op de juiste plek hiervoor. Wij maken iedere dag door heel Nederland strakke en goede betonvloeren in woningen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat steeds meer mensen kiezen voor een betonvloer in hun woonkamer. En waarom ook niet? Een betonvloer is mooi en praktisch. Daarnaast geeft het ook rust en een fijne uitstraling. Een betonvloer is passend bij iedere woonstijl omdat er zoveel verschillende kleuren zijn om uit te kiezen. Het is ook mogelijk om een betonvloer te maken in combinatie met vloerverwarming. Hiermee creëert u een warme beleving in uw woonkamer. Beton is een perfecte geleider voor vloerverwarming en zorgt ervoor dat de woonkamer snel op temperatuur komt.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Impregneren van de betonvloer in uw woonkamer

Het impregneren van de betonvloer in uw woonkamer is noodzakelijk. In een woonkamer wordt veel geleefd en er staan vaak veel meubels. Het impregneermiddel trekt volledig in de betonvloer en zo wordt de vloer harder en krasbestendiger. Na het impregneren blijft de betonvloer in uw woonkamer ook langer mooi en strak. Zonder het impregneren is de betonvloer niet volledig af. Door het impregneren kunt u langer genieten van een egale en nette betonvloer.

Kosten betonvloer in uw woonkamer

Om te beginnen horen wij graag van u wat uw wensen zijn en welke kleur betonvloer bij uw woonkamer en stijl past. Vervolgens spelen er verschillende aspecten mee om de kosten van een betonvloer in uw woonkamer te bepalen. De prijzen kunnen uiteenlopen van €50,- tot €110,- per vierkante meter. We willen u er graag op wijzen dat er zich altijd een situatie kan voordoen die wij niet hadden voorzien. Dit kan leiden tot onvoorziene kosten die erbij komen.

De prijs van uw betonvloer wordt scherper als het aantal vierkante meters van de vloer hoger wordt. Er zijn een aantal kostenposten die wij eenmalig verrekenen en dit zorgt ervoor dat de prijs per vierkante meter daalt op het moment dat er meer vierkante meters worden afgenomen. Het voorbereidingswerk kunnen wij uitvoeren, maar het is ook een optie om dit zelf te doen.

Dit zijn werkzaamheden zoals het afplakken van wanden, wapening leggen en verlichting op orde brengen. Als u ervoor kiest om dit zelf te doen zullen wij u goed begeleiden in dit proces zodat iedere stap juist uitgevoerd kan worden en niemand op de dag van het beton storten voor verassingen komt te staan. Wij kunnen het voorbereidingswerk ook uitvoeren als u dat liever heeft. Wij gaan graag voor u aan de slag om een mooie offerte op maat te maken.

Bent u benieuwd hoeveel een betonvloer in uw woonkamer zal kosten? Vraag dan hieronder een offerte aan. U kunt ook eerst contact opnemen om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Ontdek de vele mogelijkheden in onze showroom

Er zijn veel mogelijkheden bij een betonvloer en dit maakt het misschien ook lastig om te bepalen wat u graag wilt. Daarom hebben wij bij ons bedrijf in Scherpenzeel (GLD) een showroom ingericht zodat u zelf de betonvloeren kunt zien, voelen en beleven. Wij vertellen u graag over de kleuren, het impregneren en het stortproces. Bezoek onze showroom en wij nemen de tijd zodat u al uw vragen kunt stellen. Wij hopen u binnenkort welkom te mogen heten in Scherpenzeel.

Bent u al overtuigd en wilt u graag een betonvloer in uw woonkamer? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

Offerte aanvragen

Kom eens langs in onze showroom!

Afspraak maken
VCA Erkend leerbedrijf