Betonnen vloer

Betonnen vloer

Een betonnen vloer past in ieder soort interieur én heeft daarnaast ook nog eens geweldige eigenschappen. Zo is de vloer gemakkelijk schoon te maken en is het materiaal krasvrij en geluidsarm. Ideaal dus voor een gezin met kinderen en/of huisdieren. Zij kunnen ongeremd spelen. De kleurtoon van de vloer kun u helemaal bepalen. Hou er wel rekening mee dat beton een natuurproduct is en hierdoor kan de kleur nooit 100 procent gestuurd worden. Wij adviseren u daar graag over en leggen uit hoe de kleur toevoegen in zijn werk gaat. Gaat u voor donker of lichtgrijs? Wat u ook kiest en of u nu een landelijke industriële of moderne stijl in huis heeft: woonbeton is altijd uniek en een robuuste blikvanger.

Offerte aanvragen

Mogelijkheden betonvloer

Een betonvloer betekent absoluut niet dat u moet inleveren op comfort. Vloerverwarming is ook mogelijk bij een betonnen vloer. Hierbij storten we de betonvloer direct op de constructievloer met vloerverwarming. De minimale dikte van de vloer is dan zeven centimeter. Daarnaast is het mogelijk om de betonnen woonvloer te laten doorlopen naar buiten. Zelfs helemaal tot aan uw betonnen terras of betonnen oprit. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, kunnen we de vloer snel en vakkundig realiseren tegen een scherpe prijs. Woonbeton wordt in de loop der tijd alleen maar mooier, dus u kunt er jaren van genieten! Kijk ten slotte ook eens op Pinterest voor meer betonnen vloerinspiratie.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van keuzes tijdens uw zoektocht naar de perfecte betonnen vloer. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen laten zien? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden van een betonnen vloer?

Neem contact op
VCA Erkend leerbedrijf