Betonvloer keuken

Kiest u voor een moderne en strakke look of toch liever landelijk?

Bent u op zoek naar een keuken die een moderne en strakke look heeft of toch liever een landelijk of industrieel. Met een betonvloer in uw keuken kunt u al deze looks creëren. Een betonvloer geeft namelijk een extra mooie uitstraling bij iedere stijl keuken.

Een betonvloer in uw keuken is niet alleen strak, maar ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. In een keuken wordt geleefd en hierdoor soms geknoeid. Bull Woonbeton heeft de juiste voorzieningen en impregneertechnieken en zo blijft de beton in goede staat.

We hebben een brede keuze in de kleuren van uw betonvloer in de keuken. Iedere kleur heeft zijn eigen unieke uitstraling. Hiermee krijgt de keuken een eigen stijl en een betonvloer is verrassend goed te combineren met verschillende materialen.

Offerte aanvragen

Kosten betonvloer in uw keuken

We gaan allereerst graag met u in gesprek om uw wensen voor de betonvloer te bespreken. Om de prijs van een betonvloer in uw keuken te bepalen spelen er verschillende factoren mee.

We hebben te maken met drie belangrijke vragen. Hoe groot is de totale oppervlakte van de betonvloer? Wat is de moeilijkheidsgraad van het werk? Hoe staat het met de bereikbaarheid van de keuken? De prijzen lopen uiteen van €50,- tot €110,- per vierkante meter. We willen u er graag op wijzen dat er zich altijd een situatie kan voordoen die wij niet hadden voorzien. Dit kan leiden tot onvoorziene kosten die erbij komen.

Graag geven wij u advies op maat en geven wij u een mooie offerte voor een betonvloer in uw keuken. Maak een afspraak om samen met onze vakmensen de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

Kom eens langs in onze showroom

Wij snappen dat het lastig is om een keuze te maken zonder eerst onze betonvloeren te hebben gezien. Kom daarom langs in onze showroom. Hier ziet u de betonvloeren op een rijtje. Hier kunt u zien hoe de betonvloer eruit ziet na het vlinderen. Ook kunt u de verschillende kleuren zien die tot de mogelijkheden behoren voor de betonvloer in uw keuken. Wij ontvangen u graag en leggen alle mogelijkheden graag aan u uit.

Bent u al overtuigd dat u een betonvloer in uw keuken wilt? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

Kom eens langs in onze showroom!

Maak een afspraak
VCA Erkend leerbedrijf