Betonvloer badkamer

Betonnen badkamervloer

Bent u op zoek naar een betonvloer in uw badkamer?

Heeft u wel eens gedacht aan een betonvloer in uw badkamer? Onze betonvloeren geven uw badkamer een warme en strakke uitstraling. En stelt u eens voor: u stapt uit het bad en de betonvloer is heerlijk warm. Een betonvloer kan namelijk perfect in combinatie met vloerverwarming. Het beton kan in verschillende kleuren gegoten worden en is past hierdoor bij elke woonstijl. Wij gaan graag met u in gesprek om samen uw gewenste betonvloer in uw badkamer te vinden.

Offerte aanvragen

De betonvloer in de badkamer impregneren

Na het storten en vlinderen moet de betonvloer in uw badkamer ook geïmpregneerd worden. Hierdoor is de betonvloer vuil- en vloeistofafstotend. Door de vloer te impregneren vermindert dit de kans op vlekvorming, wel zo fijn in de badkamer waar de vloer wel eens nat zal worden. De vloer wordt op deze manier optimaal beschermt en zal jarenlang makkelijk onderhouden zijn. Zo kunt u lang plezier hebben van een mooie betonvloer in uw badkamer.

Afvoer en afschot betonvloer in uw badkamer

We zorgen ervoor dat het douchewater naar de juiste put begeleid wordt. Het afschot van de betonvloer dient circa 1,5 tot 2 procent af te lopen naar de doucheput. Bij een open douche dient er een hoeklijn gemonteerd te worden. Deze hoeklijn zorgt ervoor dat het water nooit de badkamer in kan lopen. De hoeklijn wordt gemonteerd op de lijn die de badkamer verbindt met de douche.

Kosten betonvloer in de badkamer

We gaan allereerst graag met u in gesprek om uw wensen voor de betonvloer te bespreken. Vervolgens spelen er verschillende aspecten mee om de kosten voor een betonvloer in uw badkamer te berekenen. Hoe groot is de totale oppervlakte van de betonvloer? Wat is de moeilijkheidsgraad van het werk? Hoe staat het met de bereikbaarheid van de badkamer? De prijzen kunnen uiteenlopen van €50,- tot €110,- per vierkante meter. We willen u er graag op wijzen dat er zich altijd een situatie kan voordoen die wij niet hadden voorzien. Dit kan leiden tot onvoorziene kosten die erbij komen.

Graag rekenen wij voor uit wat een betonvloer in uw badkamer zal kosten. Neem gerust contact met ons op en dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Neem contact op

Voordelen van een betonvloer in uw badkamer

De badkamer is een vochtige ruimte door het water en stoom van de douche. Een betonvloer is helemaal strak en naadloos. Een groot voordeel hiervan is dat schimmel en vocht geen schijn van kans hebben omdat er geen naden zijn om tussen te gaan zitten. Daarnaast is een betonvloer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

Bezoek onze showroom

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken als u er geen beeld bij heeft. Daarom kunt u bij ons in de showroom de betonvloeren zien, voelen en beleven. Benieuwd naar de verschillende kleuren, het impregneren of onze andere mogelijkheden? Kom langs in onze showroom en wij helpen u graag bij de juiste keuze.

U bent van harte welkom en hopelijk tot snel!

Bezoek onze showroom

Benieuwd naar de kosten?

Offerte aanvragen
VCA Erkend leerbedrijf