Betonvloer garage

Bent u op zoek naar een betonvloer in uw garage?

Wilt u in uw garage een vloer die tegen een stootje kan en ook nog eens makkelijk is te onderhouden? Dan is een betonvloer van Bull Woonbeton de ideale oplossing. Een betonvloer in de garage is vaak voordeliger dan een betonvloer in de woning. Dit komt doordat de garage over het algemeen goed bereikbaar is, waardoor wij de vloer gemakkelijk kunnen storten en vlinderen.

Bull Woonbeton kan iedere stap voor u uit handen nemen. Vaak gebeurt het dat het voorbereidingswerk door de klant zelf wordt opgepakt. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen. Onze specialisten voeren deze werkzaamheden dagelijks goed uit door heel Nederland.

Offerte aanvragen

Impregneren betonvloer in uw garage

Een betonvloer in een garage hoeft niet per se geïmpregneerd te worden, omdat de vloer anders wordt gebruikt dan een betonvloer in een woonkamer. U kunt ervoor kiezen om uw betonvloer in uw garage wél te laten impregneren. Zo is de vloer beschermd tegen vuil en beschadigingen. Impregneren is een techniek om de vloer waterafstotend, waterbestendig, vochtwerend en brandvertragend te maken. Het is een bijna onzichtbare laag die op de betonvloer wordt aangebracht. De laag trekt in het beton en zo is uw vloer beschermt. Een nadeel van een betonvloer is dat het stof kan aantrekken. Door de betonvloer te laten impregneren, wordt dit tegengegaan. Het biedt dus enige voordelen om de betonvloer in uw garage te laten impregneren.

Neem contact op

Voordelen betonvloer in uw garage

Beton is van zichzelf een sterk materiaal en daarom is zware belasting geen probleem. Verzakkingen bij beton komt dan ook niet voor; dit in tegenstelling tot tegels. Daarnaast is een betonvloer naadloos afgewerkt, onderhoudsvriendelijk, slijtvast en heeft een lange levensduur. Een betonvloer is minder gevoelig voor vuil en dit zal er ook minder snel intrekken dan bij een tegelvloer. Een betonvloer is dan ook de ideale vloer voor iedere garage.

Neem contact op

Draagkracht betonvloer in uw garage

Bij het bepalen van de dikte van de betonvloer, kijken we naar de belasting die op de vloer moet komen en de draagkracht van de ondergrond. De dikte die wij meestal aanhouden in een garage is vijftien tot twintig centimeter. Meestal leggen we een dubbele bewapening in de betonvloer. Zo is de vloer bestand tegen trek- en drukspanningen. Mocht er geen zware belasting, zoals een auto, op de vloer worden uitgeoefend, dan is een dikte van tien centimeter ook meer dan genoeg.

Offerte aanvragen

Bezoek onze showroom

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken als u er geen beeld bij heeft. Daarom kunt u bij ons in de showroom de betonvloeren zien, voelen en ervaren. Bent u benieuwd naar de verschillende kleuren, het impregneren of onze andere mogelijkheden?

Kom dan eens langs in onze showroom. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en hebben de alle aandacht voor elke vloer. Wij helpen u graag met een objectief advies op maat en samen met u maken we de juiste keuze.

Bent u al overtuigd van de voordelen en uitstraling van een betonvloer in uw garage? U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Hopelijk tot snel!

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Neem contact op
VCA Erkend leerbedrijf