Betonnen oprit

Betonnen oprit

Betonnen oprit

Een strak afgewerkt huis, een mooie kleurrijke tuin en een mooie auto voor de deur. Kunt u het zichzelf voorstellen? Wat ons betreft zou een prachtige en glanzende betonnen oprit dit plaatje compleet maken.

Beton is allang niet meer alleen een lichtgrijze vloer met een kille uitstraling. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan beton door de vele mogelijkheden tegenwoordig juist luxe of zelfs warmte uitstralen. Daar komt ook nog bij dat het zeer makkelijk in het onderhoud is en u kunt uit veel verschillende kleuren. Dit alles tegen een mooie en scherpe prijs.

Bent u net zoals ons enthousiast? Wij vertellen u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor een betonnen oprit.

Mogelijkheden betonnen oprit

Bij een betonnen oprit zijn er genoeg mogelijkheden om er één geheel van te maken. Uw betonnen oprit kan verlengd worden met een betonnen terras. Heeft u al een betonnen vloer in uw woning? Dan kan de betonnen oprit zelfs helemaal verlengd worden tot aan de betonnen vloer binnenshuis.

Heeft u last van stilliggend water op uw oprit na een flinke regenbui? Een betonnen oprit kan dit probleem wellicht oplossen. Bij een betonnen vloer kunnen we een afschot toepassen waardoor het water gemakkelijker wegloopt naar de afvoerputten of goten. Wij bekijken de huidige situatie en bepalen vervolgens hoeveel aantal centimeters afschot nodig is per strekkende meter. Zo garanderen we een ‘’droge’’ oprit.

Bent u op zoek naar inspiratie? Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Neem contact op

Heeft u advies nodig?

De passende betonnen oprit vinden kan een hele zoektocht zijn. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuzes. Heeft u een vraag of wilt u graag een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom? Neem contact met ons op en wij gaan graag voor u aan de slag.

Neem contact op

Kom eens langs in onze showroom

Neem contact op
VCA Erkend leerbedrijf